Verzenden & Retouneren

 

Verzenden

 • BINNEN NEDERLAND € 1,95 / GRATIS VERZENDING BOVEN € 30,-
 • NEDERLAND: orders binnen Nederland worden altijd als brievenbus pakketje via PostNL verstuurd, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. 
 • BELGIE & DUITSLAND: Gratis verzending bij orders boven de € 75,-
 • BINNEN EUROPA: DPD (3-5 werkdagen) € 7,95
 • BINNEN EUROPA EXPRESS UPS (1-3 werkdagen) € 12,95

Retourneren

Alle artikelen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Kosten voor het retourneren zijn voor de koper. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs voorzien van aangehechte labels. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

Zijn jouw artikelen toch niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

 1. Doe een briefje bij je retour met je contactgegevens en ordernummer.
 2. De retourzendingen mogen via de normale post teruggestuurd worden. Wel adviseren wij altijd om dit aangetekend te doen.
 3. Het pakketje mag retour naar: SCMYK Accessories / Tweede Atjehstraat 66-2 / 1094LK / Amsterdam
 4. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt.
 5. Je retour wordt binnen vijf werkdagen na binnenkomst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items terug.
 6. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is. Dit gaat via een automatisch systeem. Dus nadat je retour is verwerkt kan het enkele dagen duren voordat het bedrag ook daadwerkelijk weer op je rekening is bijgeschreven.